vrijdag 12 november 2021

Steffen Morrison

Release show van nieuwe album 'Soul Revolution' + support: Marlon Pichel

Wanneer hij zijn muzikale talenten vanuit Suriname meeneemt naar Nederland, komt het niet als verassing dat Steffen Morrison het publiek imponeert tijdens zijn deelname aan The Voice Of Holland. Nadat hij de EP ‘Just Another Man’ in 2016 uitbrengt gaat het hard. Zo verscheen hij op nationale tv en radio, had hij een succesvol festivalseizoen achter de rug en wordt de single ‘Old Enough to Know Better’ verkozen tot Top Song op NPO Radio 2. Na het album ‘Movin’ On’ gaat de soulzanger in 2019 aan de haal met zijn eigen theaterproductie ‘The Art Of Being Human’. In oktober verschijnt aanstaande album ‘Soul Revolution’ en dat mag gevierd worden met een moderne soul show.

+ support: Marlon Pichel
Muziek werd van generatie op generatie overgedragen in de wereld van Marlon Pichel. Zijn krachtige stem, soul volle drum grooves en bovenal enthousiasme waren de redenen dat de Nederlandse soul scene hem omarmde. Geïnspireerd door grootheden als Otis Redding en Wilson Pickett, neemt Marlon Pichel je op reis naar de 60’s en 70’s met de authentieke STAX sound.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.