Afgelast

vrijdag 10 december 2021

STAKE (BE) + BUG

Concertreeks met veelbelovend talent in DOOR
Afgelast

Dit evenement is afgelasten. Alle kaartkopers hebben bericht ontvangen via e-mail.
Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere maand ontdek je hier de beste, nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: STAKE (BE) + BUG.

STAKE (BE)
Waanzin! Dat vindt STAKE van het feit dat de band al bijna 20 maanden geen podium heeft kunnen slopen. De Belgische formatie is een reïncarnatie van het welbekende Steak Number Eight: de jonge band die furore maakte met bevlogen liveshows, zowel op festivals en eigen headline shows als support van Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Deftones en meer. Ondanks de naamsverandering staat de sympathieke band rond Brent, Jesse, Cis en Joris nog steeds garant voor snoeiharde sludge en post-metal. In 2019 sloegen de leden een nieuwe weg in met het album ‘The Critical Method’. De plaat schreeuwt om een podium vertolking en STAKE geeft maar al te graag antwoord aan die noodkreet. Na een lange periode van afstand houden, doen de leden dat het liefst héél dichtbij. Zo dichtbij dat het zweet bijna te proeven is en wat ons betreft is DOOR de perfecte locatie voor die mini sauna. Dordrecht gaat schudden op haar grondvesten!

BUG
De Amsterdamse band BUG wordt met invloeden van Hüsker Dü en Nirvana geboren in 2016. In de traditie van deze bands maken ze rauwe punkrock gecombineerd met melodische en experimentele invloeden. Of zoals het muziekplatform Never Mind The Hype omschrijft: fuzz punkende psychrock. In 2019 was de band onderdeel van de Popronde en brachten ze ook hun EP ‘Milk’ uit. Ook hebben ze inmiddels kennis gemaakt met het Eurosonic festival en hebben ze meerdere show cases kunen doen.

Dit concert vindt plaats in DOOR. Adres: Spuiboulevard 220, 3311 GR Dordrecht. Klik hier om de locatie te bekijken.

Afgelast

Locatie
DOOR
Deur open
20:00
Aanvang
20:30