Afgelast

vrijdag 13 maart 2020

St. Patrick’s Day

Met Bunch of Bastards en Whatever's Left ?

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle publieke evenementen van Bibelot tot 31 maart. We gaan per evenement kijken naar de mogelijkheden tot verplaatsen naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht via e-mail.

Welkom in het Iers paradijs: Bibelot viert St. Patrick’s Day! Wat voor Nederland Koningsdag is, is voor de Ieren St. Patrick’s Day. Deze nationale Ierse feestdag kleurt zowel in binnen als buitenland alle pubs groen. Het hele land is in rep en roer, iedereen is in het groen gekleed en er vloeien liters bier en whiskey. Op St. Patrick’s Day wordt de sterfdag van beschermheilige Sint- Patricus herdacht. Rondom Paddy (zoals hij in de volksmond ook wel wordt genoemd) bestaan verschillende legenden en verhalen. Of ze allemaal waar zijn is natuurlijk de vraag, maar de man heeft wel veel voor Ierland betekend. Vandaag de dag wordt St. Patricks Day vooral gezien als een feest om de Ierse cultuur en roots te vieren. Waan je in een echte Irish pub vol steengoede live muziek. Uiteraard wordt er Guinnes gedronken en vinegard chips gesnackt. Zelfs de bierbanken worden de zaal ingeschoven. Happy St. Patrick’s Day!

Bunch Of Bastards
Een portie pittige folk over de schaduwkant van het leven. Bunch Of Bastards treedt in de voetsporen van Dropkick Murphys (US), The Pogues (UK) en Flogging Molly (US). Zodra de eerste noot wordt aangeslagen, gaat het dak eraf. Tegen de tijd dat het nummer ‘Sing With Us Bastards’ wordt ingezet, sta je midden in een groot Iers volksfeest en wil je nooit meer naar huis!

Whatever’s left
Deze Groningers zijn niet bang voor een feestje. Het doel van de folk rockers? Zorgen dat iedereen met een schorre stem naar huis gaat. Met recht een medogeloze feestmachine die iedere Ierse pub in Nederland al eens heeft verbouwd.

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.