Verplaatst

zaterdag 30 januari 2021

Spinvis

Tijdslot #2 | Eigenzinnige klanken van het nieuwe album '7.6.9.6'
1,5 meter show

Dit concert is verplaatst naar vrijdag 26 november. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum.

Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Op 2 oktober dit jaar kwam zijn nieuwe album 7.6.9.6 uit. Gedwongen door isolatie van de coronacrisis opgenomen in een setting die hij alleen nog kende van vroeger. Het album bevat muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Verplaatst

Locatie
Machine 3
Deur open
20:00
Aanvang
20:15

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.