vrijdag 26 november 2021

Spinvis

Tijdslot #1 | Eigenzinnige klanken van het nieuwe album '7.6.9.6'
Zitplaatsen

Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Dit evenement is geplaceerd. 

Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. Zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed: een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit. Erik de Jong (beter bekend als Spinvis) is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Ook zijn nummer één album ‘7.6.9.6.’ uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Spinvis staat nooit stil; of het nu een reeks EP’s is, een punksingle, een app of een album, er komt altijd iets nieuws. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
18:30
Aanvang
19:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.