Son Mieux – Bibelot
Uitverkocht

zaterdag 7 december 2019

Son Mieux

Debuutalbum ‘Faire De Son Mieux’ zit vol dansbare synth-pop

3FM Megahit, NPO Radio 2 Topsong: de single ‘Everyday’ van Son Mieux is overal te horen. Naast rasmuzikant en producer is het alter ego van Camiel Mieresonne ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Op zijn debuutalbum ‘Faire De Son Mieux’ staan tien pure popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. De nummers bevatten een persoonlijk verhaal, maar ook een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in dansbare muziek met een emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound.

+ support: Pyke
Deze songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers gaat door merg en been. Bitterzoete dromerige folk met een een britpop twist. De songs zijn bewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen. Eenmaal Pyke’s stem gehoord, vergeet je hem nooit meer.

🇼: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

Uitverkocht
Voorverkoop
€ 13,50

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50