zaterdag 19 februari 2022

SKELLHELL EXCHANGE

De Popcentrale presenteert een uitwisseling van internationaal talent

De Popcentrale is een Europese culturele uitwisseling gestart, waarin verschillende muzikantencentra en acts uit Frankrijk, Zweden en Nederland meerdere keren zullen afreizen naar elkaars land om hun kennis, ervaring en muziek te delen. De beste sound van Dordtse bodem komt bijeen met Zweedse en Franse talenten om de Talent Stage te kleuren.

Line-up:
DOT/LIONS (SE): DOT/LIONS is een mix van gave ruige sounds en toffe riffs. Voeg hier nog een zwaar basgeluid aan toe en dan heb je, volgens de DOT/LIONS zelf: ‘’a nice gazpacho, you’ll need to try it to know if you like it!’’

Öly (FR): Öly is als een liefdesbrief. Een zacht begin, waar steeds meer liefde en passie in verschijnt. Dankzij de nauwkeurige beatbox, gecombineerd met een kalme en indringende vrouwenstem als een London Grammar, dompelt de groep de luisteraar onder in een soundloop van experimentele stilistische mixen.

Here Today (NL): Een fantastisch trio dat pakkende melodieën mixt met stevige rockriffs. Ze zijn van plan om het podium in hun thuishaven te gebruiken om veel energie los te laten. Are you ready?

Tickets: €5,- incl. twee consumpties

Tickets

Locatie
Talen Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00