Six Feet Under (US) – Bibelot

donderdag 5 december 2019

Six Feet Under (US)

Snoeiharde deathmetal + supports: Magnacult, Mecalimb (NO), The Convalescence (US) & Psykotribe (US)

We jagen Sinterklaas het land uit met een avond vol snoeiharde deathmetal. Deze vijf bands laten de Power Stage schudden op zijn fundering!

Six Feet Under (US)
In 1996 verliet Chris Barnes Cannibal Corpse om zich op Six Feet Under te focussen. Terwijl deathmetal in deze jaren alleen maar sneller werd, hield Six Feet Under voet bij stuk. De mid-tempo groove en brute, lage grunt van Chris Barnes zijn geroemd over de hele wereld.

MagnaCult
In 2007 viel de band meteen op dankzij de debuutplaat ‘Synore’. Met de snoeiharde mix van groove en thrash metal groeit de fanbase steeds verder. Dit bracht de band op tour met Devildriver, Ill Niño, Kittie en Five Finger Death Punch.

Mecalimb (NO)
Dit vijftal uit Noorwegen maakt sinds 2005 stevige metal met een mix van thrash, death, groove en heavy metal. Eerder waren zij al op tour met grootheden zoals Enslaved en Circus Maximus.

The Convalescence (US)
Sinds de oprichting in 2011 bracht de deathcore band al vijf volledige albums uit. Wereldwijd speelden ze ruim 600 shows. Verwacht een show vol horror elementen en hoge energie!

Psykotribe (US)
Deze Amerikaanse metalband maakt het rijtje bands nog wat duisterder. Onder leiding van Dana Darkly en opvallende schmink staan ze garant voor een intens optreden.

Tickets
Voorverkoop
€ 21,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Deur open
18:15
Aanvang
18:45

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.