Uitverkocht

dinsdag 18 augustus 2020

Silent Social Distance Disco

Locatie: Sterrenburgpark | Duik in een andere wereld en hop van feestje naar feestje!
1,5 meter dansfeest

Let op: alle online tickets zijn uitverkocht. Er zijn nog wel fysieke tickets beschikbaar via Tuin van Sterrenburg. Je koopt ze door contact op te nemen via e-mail of de Facebookpagina van Tuin van Sterrenburg.

Buiten ongegeneerd dansen op de grootste muzikale knallers? Tijdens de Silent Social Distance Disco beleef je twee feestjes in één op je eigen stukje privé dansvloer! Verzamel je vrienden en switch all-night long tussen twee heerlijke disco kanalen: hitjes van toen of hitjes van nu. Van TOTO tot Guns ‘N Roses en van Post Malone tot The Weeknd, er staat altijd iets op dat je leuk vindt. Sterrenburgpark en Tussentij worden sfeervol aangekleed, waarbij we uiteraard rekening houden met alle veiligheidsrichtlijnen. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, zijn je dansmoves!

Hoe werkt het?
Het terrein is afgezet en ingedeeld in 100 vlakken. Bij binnenkomst haal je een koptelefoon op. De borg voor deze koptelefoon is 30 euro of je identiteitsbewijs. Vervolgens dans je erop los in één van de vlakken, maar let op: niet meer dan één persoon per vlak! Drankjes kun je halen aan de bar, we zorgen voor een aantal veilige zitplaatsen die voldoen aan de maatregelen. Meer richtlijnen lees je hier. Samen zorgen we voor een veilig, maar vooral ook uniek feest!

Waar is het?
Dit evenement vindt plaats in Sterrenburgpark. Navigeer adres: ‘Het tuinhuis’ De Jagerweg 1a, 3328 HE te Dordrecht. Voor het evenement in Tussentij klik je hier.

In samenwerking met Het Vogelnest.

Uitverkocht

Aanvang
19:30
Zaal sluit
23:00