Scotch – Bibelot

vrijdag 4 oktober 2019

Scotch

Exclusieve releaseparty van Dordtse partyfolk band

Dit concert vindt plaats in de Biesboschhal. Adres: Maasstraat 11 3313 CR, Dordrecht. Google weet de weg! 🚀

Geef de gestreepte mannen van Scotch een podium en je krijgt er gegarandeerd een memorabele avond voor terug! Deze Dordtse formatie reist de hele wereld over met zijn dansbare partyfolk. Dat Scotch het nét even anders doet bewees de band onlangs nog op Wantijpop. Daar gaven de bandleden een welkomstoptreden bij de entree, letterlijk in de bomen! Het laatste Scotch-wapenfeit dateert uit 2015, hoogste tijd dus voor nieuw materiaal. Met een nieuwe bezetting presenteert Scotch de gloednieuwe plaat: ‘Losing My Mind’. Dat moet gevierd worden! Dit wordt een bizarre avond vol nieuwe songs en een hoop spektakel.

💳 : Vanaf augustus 2019 kun je in Bibelot uitsluitend met PIN betalen. Dit geldt voor zowel de bars als de ticketkassa. In de Biesboschhal kan dus ook enkel met PIN betaald worden. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tickets

Locatie
Biesboschhal
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In de Biesboschhal

De band kiest ervoor om dit op een bijzondere locatie te doen, de Biesboschhal. Hoge plafonds en een ruime vloer. Dit geeft de band de gelegenheid om ook circusartiesten uit te nodigen op en om het podium. De heren van Scotch halen alles uit de kast!