Schicht – Bibelot

zaterdag 8 december 2018

Schicht

Dordts mini-festival met: Bottles Of Love, Dr. Justice & The Smooth Operators en The Artificial

Dordrecht is een broedplaats voor artiesten! Met het mini-festival SCHICHT presenteren Bibelot en Popcentrale daarom samen het beste dat Dordt te bieden heeft. Deze editie staat indiepop centraal:

Bottles Of Love
Debuutalbum ‘Hush’ van de Dordtse popband Bottles Of Love werd vorig jaar lovend ontvangen. De plaat kwam binnen op positie 35 in de Nederlandse Album Top 100 en een drukke festivalzomer volgde. Na een succesvolle tour met Call It Off dook de band onlangs weer de studio in. Verwacht deze avond nieuwe, vrolijke hyperpop liedjes!

Dr. Justice & The Smooth Operators
De Dordtse Dr. Justice reisde de wereld rond om vervolgens de beste talenten te verzamelen. Dit all-star dreamteam brengt de electrofunk van de instagram-generatie. De muziek? Stoer, stompend en stotend, maar tegelijk ook funky, sexy en flowend. Het resultaat is 80’s discofunk met een frisse sound.

The Artificial
Welke Dordtse indiepop band speelde in Paradiso, op festivals door heel nederland en tourde met Darwin Deez en As Elephants Are? The Artificial natuurlijk! De mix van strakke gitaren en knallende synthesizers zorgt voor extreem dansbare, zonovergoten muziek.

DJ Slumber, a.k.a. Kenny van Veen zal tussen en na de bands plaatjes draaien. Slumber is in Dordt inmiddels een welbekende DJ die menig afterparty de naam eer heeft gegeven. Met zijn brede muziekkennis draait hij de best matchende tracks, van R&B tot house tot een vleugje partyrock: precies wat we willen horen.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'De Dordtse muziekscene heeft veel te bieden. Samen met de Popcentrale investeren we in lokaal talent en bieden we artiesten een podium. Laat je verrassen tijdens SCHICHT!'
Bart Kuntz
Programmeur

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00