Verplaatst

donderdag 6 mei 2021

Sandra van Nieuwland

Clubtour vol nieuw werk met een persoonlijk randje
1,5 meter show - verplaatst naar 11 juli 2021


Dit concert is verplaatst naar zondag 11 juli 2021. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

In 2012 maakt Sandra van Nieuwland een spectaculair entree in de Nederlandse popwereld. Deze indrukwekkende doorbraak heeft ze te danken aan het tv-programma The Voice of Holland. De hoofdprijs sleept ze niet in de wacht, maar de titel van publieksfavoriet is direct voor haar. Kort hierna breekt ze hitlijst records met nummers als ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’ én gaat haar plaat ‘And More’ platina. Inmiddels staan er vier albums op haar naam en ontving Sandra van Nieuwland zelfs een Edison award voor haar muzikale kunsten op het album ‘Banging On The Doors Of Love’. In 2018 verscheen de plaat ‘Human Alien’, een popalbum dat iedereen met een identiteitscrisis een luisterend oor biedt. Nieuwste single ‘Little One’ kwam in 2020 uit en is één van haar meest persoonlijke releases ooit. In het nummer verwelkomt ze het nieuwe kindje van haar voormalige partner. De single is aanleiding om eindelijk weer op tour te gaan. Verwacht nummers van haar meest recente album evenals hitsingles en nieuwe songs!

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.