Rowwen Hèze – Bibelot

donderdag 28 februari 2019

Rowwen Hèze

Eén van de grootste acts in de Nederlandse popmuziek

Rowwen Hèze heeft allang geen introductie meer nodig; al ruim dertig jaar spelen deze Limburgse helden alle festivals, feesttenten, theaters en clubs plat. Sinds de doorbraak in 1992 gaf de band legendarische optredens op Pinkpop, Lowlands, Parkpop, het Deense Roskilde, De Vrienden Van Amstel Live, Concert At Sea en zelfs als support voor The Rolling Stones. De muziek bestaat niet alleen uit opzwepende nummers, polka’s, Ierse folk en tex mex, maar ook uit gevoelige ballads. Inmiddels werken de bandleden hard aan een nieuw album, waarvan ze tijdens dit concert een klein voorproefje geven. Centraal staan echter de grote hits en meezingers. Ingetogen en uitbundig, melancholisch en feestelijk, dat mag je verwachten van één van de grootste acts in de Nederlandse popmuziek.

Tickets
Voorverkoop
€ 25,00
Mindervalide
€ 25,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
'Als ik Rowwen Hèze echt wil huure kom ik wal nar ’n club'. Dat zei mijn verzekeringsman ooit. En ik snapte hem wel. In ’n popzaal mag het allemaal iets losser. Als ’n festival of ’n feesttent de snelweg is, dan is de club de toeristische route. Langs liedjes van vroeger, maar ook nieuw werk van ons album dat in april verschijnt; voorwaartsch! Om uiteindelijk toch weer in de kroeg te belanden. Zul je altijd zien.'
Jack Poels
Frontman Rowwen Hèze

In Brandstof

Bestel maar in Brandstof! Hier zak je weg in een lekkere fauteuil na een concert of feest. Kies uit het uitgebreide (bier) assortiment of stel zelf je tosti samen.