Remember Kurt Cobain – Bibelot

donderdag 4 april 2019

Remember Kurt Cobain

Ode aan de stem van de grunge door bijzonder programma

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Kurt Cobain overleed. Hij was de zanger van het legendarische Nirvana, de band die de 90’s op zijn kop zette en alternatieve muziek weer terug bracht waar het hoorde. ‘Smells Like Teen Spirit’ was de grote hit die de wereld wakker schudde. Dat de band los kon gaan weten we, maar tijdens MTV Unplugged liet Nirvana zien dat het ook zachter en gevoeliger kon. Deze sessie was een waardig afscheid van de muzikant en stem van de grunge.

MTV Unplugged
De mannen van Captain Albatross willen maar één ding: een ode brengen aan de legendarische band uit Seattle, Nirvana. Sinds 2008 maakt de band succesvol vele podia onveilig met een onvervalst rauwe Nirvana-set. Speciaal voor deze avond speelt Captain Albatross de legendarische MTV Unplugged show live.

Rockumentary
Tijdens deze 40 minuten durende documentaire kom je alles te weten over het leven van Kurt Cobain en het succes van Nirvana.

Nevermind Integraal & Greatest Hits
Ultieme Nirvane tribute In Utero sluit deze bijzondere avond af met een integrale vertolking van de miljoenenplaat ‘Nevermind’. Ook de grootste en ruigste Nirvana hits mogen hier niet ontbreken.

Tickets
Voorverkoop
€ 16,00
Deurticket
€ 20,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45
'MTV Unplugged, een bijzondere documentaire én 'Nevermind' integraal. Een completere Nirvana beleving is haast onmogelijk.'
Louisa Steenbakker
Hoofd Marketing