Gratis

woensdag 25 oktober 2023

Project Pitch

Pitch avond voor jongeren

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar, en heb je vette ideeën voor een evenement? Dan is dit je kans! 😍
Pitch je beste idee aan onze jury, bestaande uit jong professionals die werkzaam zijn binnen de evenementen sector.

Of je nou een tof idee hebt voor een clubavond, een sportevent, spoken word, een expositie, live muziek of iets anders? Bij Project Pitch kan je terecht!

Geen pitch held? No worries! STAD zal je begeleiden tot aan de grote dag. Wel een pitch held? Dan kan je bij STAD terecht voor nog meer tips en tricks.

Aan het einde van de avond beslist de jury wie er met de hoofdprijs naar huis gaat! En deze prijs is niet niks, je wint namelijk €1000 om je idee uit te voeren! Hoe chill is dat? De 2e plek wint €750,- en de 3e plek €300,-

Naast de jury zullen er verschillende professionals aanwezig zijn die naar je pitch komen luisteren. Mochten zij potentie in je idee zien, ontvang je misschien wel een kaartje!

Laat deze unieke kans niet schieten en meld je aan! ✨ Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, telefoonnummer en een korte omschrijving van je idee naar maarten@stad-dordt.nl

Let op: inschrijven kan t/m18 oktober!

DJ: Wevi
Wevi komt uit het bruisende Rotterdam! Hij laat het publiek losgaan op zijn groovy, funky en feelgood-housemuziek. Met Rotterdam als thuisbasis, raakt hij geïnspireerd door de eindeloze energie en diversiteit van de stad. Zijn muzikale reis begon als een avontuurlijke ontdekkingsreis door de lokale clubscene, en sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een DJ en producer.


Gratis

Locatie
Power Stage
Aanvang
19:30
Zaal sluit
23:30