Prince Tribute By The Beautiful Ones – Bibelot
Uitverkocht

vrijdag 21 mei 2021

Prince Tribute By The Beautiful Ones

Tijdslot #1 | Waardig eerbetoon aan Prince
1,5 meter show

Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Prince tributeband The Beautiful Ones speelt speciaal voor deze avond uiteenlopende classics van albums ‘Controversy’, ‘Lovesexy’, ‘Purple Rain’, ‘Parade’ en meer. Vlak na het overlijden van His Royal Badness besloten deze regionale topmusici een ode brengen aan Prince. Bestaande uit Monique van de Ster, Randy Derkhof, Maarten Teekens en Jared Grant (bekend van de Voice of Holland). Én Timothy “Phil” van der Holst op de drums/keys, Harry Mirck op de bas, Edwin in ‘t Veld op de gitaar en The Unknown bedient de toetsen. Verwacht een originele uitvoering van klassiekers!

Uitverkocht
Duoticket 2 personen
€ 32,00
Voorverkoop
€ 16,50
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.