zondag 8 oktober 2023

Popronde

Drie 3voor12 talenten in Bibelot!

Tijdens de Popronde is het weer tijd voor het aanstormende talent uit Nederland om zich te laten horen. Op meerdere locaties in onze prachtige stad zullen deze artiesten hun muziek spelen en uiteraard moet Bibelot daar ook deel van uitmaken! Met een speciale ‘3voor12 talenten’ stage belooft het een hele bijzondere avond te worden met heel veel fantastische muziek.

Artiesten:

Astronaut

De compromisloze liedjes van Astronaut zijn goudeerlijk en onvervalst. De teksten zijn te omschrijven als filosofisch met een nuchterheid uit de achterhoek. Na twee zelfgeproduceerde EP’s en een ‘Kleinste Theaters van Nederland Tour’ maakt Astronaut zich op voor een debuutalbum. Kom jij ze ergens zien landen?

Max Hell

Gruizige rammelrock uit de Amsterdamse indie-scene. Max Hell verscheen eind 2021 ogenschijnlijk uit het niets met band op het podium, in onder andere voorprogramma’s van Sophie Straat en Personal Trainer. Live staat Max Hell bekend om energieke optredens, waarbij “pop met punkpoeder” wordt afgewisseld door plotselinge “schreeuwen vanuit de onderbuik”.

Wolfskers

Wolfskers, een plant met hallucinerende effecten, maar bij teveel gebruik zeer giftig. Wolfskers neemt je mee op een innerlijke ontdekkingstocht langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit. De debuutplaat van Wolfskers, die in 2023 uitkomt, brengt een mix van hip hop en alternatieve pop waarin belangrijke levensvragen niet geschuwd worden.

MarynCharlie

indie-pop artiest uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende shows met haar band. Het afgelopen jaar deed ze o.a. mee aan de Grote Prijs van NL en won ze 3FM Trending talent.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30