Gratis

zondag 9 oktober 2022

Popronde: De Toegift, Marathon & Faske

Drie 3voor12 talenten in de Power Stage!

Tijdens de Popronde is het weer tijd voor het aanstormende talent uit Nederland om zich te laten horen. Op meerdere locaties in onze prachtige stad zullen deze artiesten hun muziek spelen en uiteraard moet Bibelot daar ook deel van uitmaken! Met een speciale ‘3voor12 talenten’ stage belooft het een hele bijzondere avond te worden met heel veel fantastische muziek.

De Toegift (19:45)
De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en de hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Marathon (20:15)
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.

Faske (21:45)
Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80.

Gratis

Locatie
Power Stage
Deur open
19:15
Aanvang
19:45