Uitverkocht

zondag 11 oktober 2020

Popronde

Tijdslot #2 | Bijzondere pre-party vol opkomend talent
1,5 meter festival - GRATIS

Popronde gaat dit najaar toch op tour! Het landelijk reizende festival trekt jaarlijks van september tot november door 40 steden. Corona gooide dit jaar roet in het eten en zorgde voor een verplaatsing naar 2021. Maar, Popronde fans niet getreurd! In samenwerking met Bibelot presenteert het festival een bijzondere pre-party in het Energiehuis. Bestel een gratis ticket voor één van de drie routes en bewonder zes artiesten op zes locaties. Van indiepop tot singer-songwriter en Nederlandstalige hiphop, alle geboekte artiesten komen uit de Popronde selectie!

ROUTE 2 » 14:35 – 17:55 uur
Madoux 14:35 – 14:55 / Ketel 2
Deze singer-songwriter maakt donkere en dromerige alt-popsongs. Een humeurige mix van dromerige akoestische instrumenten en diepe elektronica gelaagd met haar kenmerkende etherische, betoverende zang.

Ella East 15:10 – 15:30 / Ketel 2
Indiepop met uplifting beats, positieve vibes en soms een donker randje; dát is Ella East. Ze laat zich inspireren door onder andere Adele en London Grammar.

Andy & The Antichrist 14:35 – 14:55 / Main Stage
Dit orkestje bezit (volgens de muzikanten) de lekkerste ritmesectie van Nederland. De muziek valt aan de zwaardere kant van garage én punk.

Thyrza 16:25 – 16:45 / Main Stage
Eerlijke teksten, verhalende muziek en een stem met een onmiskenbaar eigen geluid. Debuut EP ‘(On)breekbaar Leven’ gaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. Over onbreekbaar willen zijn in een wereld die aan alle kanten aan je trekt.

Atoomclub 17:00 – 17:20 / Power Stage
Met kapotte cassette tapes en onherkenbare gitaarlijnen als basis, zijn de performances van atoomclub zoektochten naar de relatie tussen muziek, tijd en technologie.

Smitty 17:35 – 17:55 / 007
Een Nederlandstalige rapper/producer met Amerikaanse star-quality. Als lid van Black Acid heeft Smitty al aardig wat ervaring opgedaan, maar nu gaat hij voor zijn solo carriére. Zijn sound doet denken aan de Amerikaanse New Wave zoals Pi’erre Bourne & Comethazine.

Route 1, route 2, route 3 en route 4 zijn inmiddels uitverkocht.

Uitverkocht

Locatie
Energiehuis
Deur open
14:20
Aanvang
14:35

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zalen. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.