Pip Blom – Bibelot

zaterdag 21 september 2019

Pip Blom

Amsterdams multitalent met energieke indieband + support: Personal Trainer

De Amsterdamse Pip Blom begon op haar 16e als singer-songwriter, maar is inmiddels uitgegroeid tot frontvrouw van haar vierkoppige indieband. Pip is een echte doe-het-zelfster: ze schrijft, speelt en produceert haar eigen muziek en slingert deze vervolgens vanuit haar kamer in Amsterdam de wereld in. Met veel succes, onder andere op Spotify. Waar de muziek in veel verschillende afspeellijsten terug te vinden is. Na shows op festivals Eurosonic Noorderslag en The Great Escape maakt ze ook internationaal naam. Dit jaar mag Pip met band haar droom verwezenlijken; spelen op Glastonburry, het festival der festivals.

+ suppor: Personal Trainer
Deze pop/rock band met Willem Smit als centraal punt verandert constant van line-up. De band bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kan kennen van Canshaker Pi, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Pip Blom en meer! Personal Trainer speelde met wisselende samenstelling op Grasnapolsky, Le Mini Who?, Best Kept Secret en Loose Ends. Nu is ook Dordrecht aan de beurt!

 

Tickets
Voorverkoop
€ 12,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50