vrijdag 1 september 2023

Phil Bee & Band

Donny Hathaway meets Joe Cocker. Rauw, emotioneel, recht uit het hart!

 Phil Bee speelt al meer dan 33 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album (2x), beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes opgenomen en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In die periode speelde hij ook veelvuldig live in het programma VI.

In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij prompt won, in wat de sterkste editie in jaren werd genoemd. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. Waarna de theatertour met zijn eigen band volgde.

“Best bewaarde bluesgeheim in Nederland” – aldus Johan Derksen

Phil Speelt dit concert met een mooie compacte 5 Piece band bestaande uit:

Phil Bee – vocals
Guy Smeets of Niels van der Steenhoven – gitaar
Pascal Lanslots – toetsen
Marco Oonincx – bas
Arie Verhaar – drums

🎫 €21,50

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00