vrijdag 22 oktober 2021

Paceshifters

90's alternative rock met een flinke berg passie + support: Money & The Man

Dit noisrockend en post-grungend trio uit Overijssel geeft geen fxck om lijstjes, bankrekeningen en wat hip is. Paceshifters laat 90’s alternative rock herleven en voegt live bergen passie toe. De band valt het huidige muzieklandschap aan met ongebreidelde ambitie en energie. Deze ambitie bracht Paceshifters naar festivals als Pinkpop, SXSW, Exit Festival en The Great Escape. Na 10 jaar non-stop touren, optredens met Deep Purple, Wolf Mother en Triggerfinger, concerten door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws. Een nieuw label, management en boeker zorgt ervoor dat de band een andere weg inslaat. Elk nieuw nummer heeft zijn eigen sound; eigentijds en melodieus, maar met stevige wortels in de rock zoals we gewend zijn van Paceshifters. Die energie en onverbiddelijke liveshow waar de heren om bekend staan? Dat is iets dat nooit zal veranderen!

+ support: Money & The Man
Money & The Man blaast je gegarandeerd omver met zijn intense indie rock ‘n roll. Een dosis gigantische riffs gecombineerd met drums waar je u tegen zegt. Verwacht een fanatieke garage-blues sound, welke zowel op het debuutalbum uit 2018 als de nieuwste single ‘Fiery Storm’ hoorbaar is. Het is bijna onmogelijk om je niet mee te laten slepen door deze melodieuze formatie uit Zwolle.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .