Gratis

zondag 9 oktober 2022

Opwaarts X Popronde: BARTH. + Jaro

Unieke ervaring in de kunstkerk!

Opwaarts slaat de handen ineen met de Popronde. In de Kunstkerk worden bijzondere neoklassieke en ambient-elektronische performances gegeven met daarbij een aantal indrukwekkende visuals om de jou extra te verwonderen. Neem lekker plaats op een kussentje en schuif aan bij deze unieke ervaring!
Line-up van deze bijzondere gratis editie:

BARTH.
Ruimte om gedachten te laten komen en gaan, even tot rust te komen in een wereld vol haast. Met zijn neo-klassieke composities geeft BARTH. je een bijna blanco vel papier, schetst een paar lijntjes en laat je vervolgens zelf een verhaal schrijven.

Jaro
Jaro is een jonge muzikale allrounder die met zijn eigenzinnige composities en indringende vocalen een nieuwe impuls geeft aan de elektronica en indie scene. De producer gaat met zijn hybride mix van live en elektronica de wereld veroveren. Hij heeft een duidelijke eigen stijl die in de verte refereert aan acts als Tame Impala, Thom Yorke, Weval en Moderat.

Vind je dit een toffe stijl? Check dan zeker ook de Opwaarts-show in de Wilhelminakerk, met Matteo Myderwyk en Precursor.

Gratis

Locatie
Kunstkerk
Deur open
15:30
Aanvang
16:00