Uitverkocht

zaterdag 10 juli 2021

Opwaarts: Pieter de Graaf

Muziekspel met adembenemende visuals
1,5 meter show

Er is licht aan het einde van de tunnel. Diepe dalen zijn onderdeel van ons menselijke bestaan, uiteindelijk gaat het leven met ups en downs altijd Opwaarts. Deze concertreeks laat je de coronapandemie even vergeten. Tijdens optredens van diverse artiesten kijken we letterlijk opwaarts: liggend op een bedje zie je projecties op het plafond en de muren van een mooie, bijzondere locatie. Laat je tijdens deze eerste editie verwonderen door de prachtige, neoklassieke, ambient elektronische klanken van Pieter de Graaf.

Pieter de Graaf is er de pianist niet naar om zich te laten beperken tot een genre of formule. Daarvoor is zijn creatieve vrijheidsdrang te groot en gaat zijn rusteloze ziel te graag op ontdekkingstocht. Na het succes van zijn debuut ‘Fermata’ leunt hij naar een nieuwe muzikale richting en experimenteert hij met loops en elektronica. Als deze elementen een tweede natuur worden in zijn live shows, besluit hij een andere weg in te slaan. De Graaf weet zichzelf altijd te pushen op creatief vlak en dat is terug te horen op zijn meest recente EP ‘Vortex’. Samen met cellist Jonas Pap en multi-instrumentalist Binkbeats creëert hij een EP, waarvan de samenwerkingen volgens de Graaf onmisbaar zijn. Dat werd in 2020 beloond met een Edison award in de categorie Neoklassiek. Als opvolger van deze EP verschijnt zijn nieuwe openhartige album ‘Equinox’. Voor Pieter betekent ‘Equinox’ evenwicht en verandering, balans en omslag. Een balans dat hij heeft gevonden in zijn leven en nu verwerkt in zijn onbegrensde nieuwe muziek.

Dit concert vindt plaats in de Trinitatiskapel. Adres: Vriesestraat 22, 3311 KD te Dordrecht. Klik hier om de locatie te bekijken. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek. Er is voor een bezoek aan dit concert geen test nodig.

Uitverkocht

Locatie
Trinitatiskapel
Deur open
22:00
Aanvang
22:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.