vrijdag 21 oktober 2022

Opwaarts: Matteo Myderwyk + Precursor

Ligconcert met adembenemende visuals

Er is licht aan het einde van de tunnel. Diepe dalen zijn onderdeel van ons menselijke bestaan, uiteindelijk gaat het leven met ups en downs altijd Opwaarts. Tijdens optredens van diverse artiesten kijken we letterlijk opwaarts: liggend op een bedje zie je projecties op het plafond en de muren van een mooie, bijzondere locatie. Laat je tijdens deze editie verwonderen door het muziekspel van Matteo Myderwyk en Precursor. met visuals door visual artist Stijn Goossens.

Matteo Myderwyk
Matteo Myderwyk begon als klassiek pianist aan het conservatorium, maar al gauw creëerde hij zijn eigen stijl en nam hij afscheid van alle regels van de klassieke muziek. Door deze vrijheid blijft zijn muziek steeds maar weer ontwikkelen en voelt hij zich thuis op allerlei festivals, clubs en concertgebouwen, maar ook in de meest prachtige kerken. Laat je verrassen door de geweldige sound en de creativiteit van deze jonge Amsterdammer!

Precursor
In 2011 besloot Precursor zijn gitaar in te ruilen voor een synthesizer en zo is hij een heel ander pad ingeslagen. Door techno met elektronische muziek te combineren kreeg hij zijn hele eigen sound. De focus van Precursor ligt nu vooral bij de techno en met zijn nieuwste album ‘Glia’ zet hij zichzelf nog maar eens op de kaart! Speciaal voor Opwaarts laat Precursor zijn ambient kant aan ons horen.

+ Visual artist: Stijn Goossens
Stijn Goossens is een moderne 3D Animator en Visual Jockey. Tijdens zijn vernieuwende act gebruikt de Dordtenaar visuals die zijn geïnspireerd op zijn liefde voor dans. Op deze manier probeert hij het publiek te raken, zoals hij dit ook bij een reguliere dansshow zou doen. Zijn visuals brengen je in de perfecte trance om deze muziek liggend te ervaren.

Dit evenement vindt plaats in de Wilheminakerk, te Blekersdijk 41 in Dordrecht. Klik hier voor de route via Google Maps.

Bekijk hier de liveregistratie van de laatste editie, met o.a. Winterdagen:

Opwaarts wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support

Tickets

Locatie
Wilhelminakerk
Deur open
20:00
Aanvang
20:30