vrijdag 25 februari 2022

Opwaarts #3: Winterdagen + 15.

Muziekspel met adembenemende visuals
Wilheminakerk

Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs vereist. Klik hier voor meer informatie.
Er is licht aan het einde van de tunnel. Diepe dalen zijn onderdeel van ons menselijke bestaan, uiteindelijk gaat het leven met ups en downs altijd Opwaarts. Deze concertreeks laat je de coronapandemie even vergeten. Tijdens optredens van diverse artiesten kijken we letterlijk opwaarts: liggend op een bedje zie je projecties op het plafond en de muren van een mooie, bijzondere locatie. Laat je tijdens deze editie verwonderen door het muziekspel van Winterdagen en 15. met visuals door visual artist Stijn Goossens.

Winterdagen
Met zijn project Winterdagen zoekt muzikant en componist Mink Steekelenburg de grenzen van neoklassieke pianomuziek en elektronica op. Dat is echter geen doelstelling an sich: de intentie ligt bij elke release weer op een bepaalde emotie, spanningsboog en sfeer. In 2020 zat Winterdagen ondanks de crisis niet stil, recent verscheen er maar liefst een drietal EP’s.

15.
15. is de naam van de Rotterdamse neoklassieke componist Dylan Viset. In het midden van een drukke stad, creëert Viset kalmte, intimiteit en oprechte composities. 15. bundelt zijn gedachten en emoties, terwijl hij met zijn piano vertaalt in de eb en vloed van het leven.

+ Visual artist: Stijn Goossens
Stijn Goossensis een moderne 3D Animator en Visual Jockey. Tijdens zijn vernieuwende act gebruikt de Dordtenaar visuals die zijn geïnspireerd op zijn liefde voor dans. Op deze manier probeert hij het publiek te raken, zoals hij dit ook bij een reguliere dansshow zou doen.

Dit evenement vindt plaats in de Wilheminakerk, te Blekersdijk 41 in Dordrecht. Klik hier voor de route via Google Maps.

Supported by Ambitus en Popunie.

Tickets

Locatie
Wilheminakerk
Deur open
19:30
Aanvang
20:00