vrijdag 15 oktober 2021

Opwaarts #2: Jaap Mol

Muziekspel met adembenemende visuals
tijdslot #2

Er is licht aan het einde van de tunnel. Diepe dalen zijn onderdeel van ons menselijke bestaan, uiteindelijk gaat het leven met ups en downs altijd Opwaarts. Deze concertreeks laat je de coronapandemie even vergeten. Tijdens optredens van diverse artiesten kijken we letterlijk opwaarts: liggend op een bedje zie je projecties op het plafond en de muren van een mooie, bijzondere locatie. Laat je tijdens deze editie verwonderen door het neoklassieke muziekspel van Jaap Mol en visuals door visual artist Stijn Goossens.

De Dordtse Jaap Mol is een echte alleskunner. De stijl van deze componist en producer varieert van punk tot a-capella, van indiepop tot klassiek en van kerkmuziek tot electro. Deze verschillende muzieksoorten vormen samen een neo-klassieke stijl die vaak wordt uitgebreid met ambient elektronische invloeden. Een show van Jaap Mol staat garant voor strakke beats en een waar paradijs voor instrumenten bewonderaars!

Visual artist: Stijn Goossens

Stijn Goossens is een moderne 3D Animator en Visual Jockey. Tijdens zijn vernieuwende act gebruikt de Dordtenaar visuals die zijn geïnspireerd op zijn liefde voor dans. Op deze manier probeert hij het publiek te raken, zoals hij dit ook bij een reguliere dansshow zou doen.

Dit concert vindt plaats in de Trinitatiskapel. Adres: Vriesestraat 22, 3311 KD te Dordrecht. Klik hier om de locatie te bekijken. Er kan hier niet worden gepind. Neem dus contant geld mee voor consumpties. 

Tickets

Locatie
Trinitatiskapel
Deur open
21:30
Aanvang
22:00

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.