Afgelast

zaterdag 4 december 2021

ONMENS (BE) + SONNDR

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in DOOR
Afgelast

Bibelot en DOOR presenteren samen een concertreeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: Onmens (BE) + Sonndr

Onmens (BE)
Soms moet je de simpelheid van beats, guitaren en vocalen nemen zoals het is. Na het uitsterven van de Belgische rave-scene brengt Onmens het feest met geweld terug. Deze band verandert de ene na de andere verlaten fabriekshal in een legendarische rave. Het geluid van Onmens wordt ook wel beschreven als ‘de soundtrack van de nacht’. Dat is niet verrassend door de invloeden variërend van techno en hardcore tot noise en punk. Onmens maakt het masker los, laat je zintuigen falen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Sonndr
Wanneer de avond valt ontwaakt SONNDR. Als een vierkoppig wezen van de nacht beweegt de band zich met grimmige straatgeluiden: dichtvallende rolluiken, berekend glas, zoemend neon. SONNDR vertaalt postpunk en no wave naar een futuristische sound met klauwen.

Dit concert vindt plaats in DOOR. Adres: Spuiboulevard 220, 3311 GR Dordrecht. Klik hier om de locatie te bekijken.

Afgelast

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

coronatoegangsbewijs vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.