Verplaatst

zaterdag 2 mei 2020

ONMENS (BE) + Mind Rays (BE)

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door

Let op: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 5 december. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Bibelot en DOOR presenteren samen een concertreeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: Onmens (BE) + Mind Rays (BE)

Onmens (BE)
Na het uitsterven van de Belgische rave-scene brengt Onmens het feest met geweld terug. Deze band verandert de ene na de andere verlaten fabriekshal in een legendarische rave. Het geluid van Onmens wordt ook wel beschreven als ‘de soundtrack van de nacht’. Dat is niet verrassend door de invloeden variërend van techno en hardcore tot noise en punk. Onmens maakt het masker los, laat je zintuigen falen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Mind Rays (BE)
Uit het afvoerputje van Gent is een nieuwe punksensatie gedropen. Mind Rays is berucht om zijn intense live shows waarbij niemand ongeschonden uit de strijd komt. Debuutalbum ‘Nerve Endings’ sloeg in als een bom en bracht de band een Europese tour met Together Pangea. In de laatste stuiptrekkingen van 2019 verscheen de tweede full length LP ‘Course of Action’ opgenomen met Pieter-Paul Devos (Raketkanon, Kapitan Korsakov). Een bak punkgeweld waar je ‘u’ tegen zegt!

Verplaatst

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30