vrijdag 7 februari 2020

OMG & more: Dordtse Vrienden Live

OMG, Xerocks en Popkoor Prestige spelen Neerlands trots

Tijdens Dordtse Vrienden Live is vreemdgaan de norm. Muzikaal gezien dan, de bands spelen namelijk afwisselend en wisselen ook onderling van muzikanten. Rockband Xerocks, Popkoor Prestige en ultieme coverband OMG zoeken samen hun grenzen op. Deze ervaren artiesten uit Dordrecht brengen bekende hits met onverwachte twists.  Verrassende duetten, gitaar battles en bijzondere bewerkingen van Nederlands en Engelstalige pop. Na een succesvolle editie in 2019 luiden we 2020 in met een knallend, muzikaal feest!

OMG XXL
Deze negenkoppige, altijd vrolijke coverband bestaat al ruim 16 jaar! De band vergaarde bekendheid in Dordrecht en omstreken door zijn Doe Maar vertolking tijdens het Big Rivers festival en door succesvolle concerten in Bibelot. Inmiddels is blazerssectie ‘Happy Horns’ niet meer weg te denken uit de vaste opstelling van de band. OMG bestaat verder uit Mark en Elisjeba op zang, Arno en Stephan op gitaar, Marcel op basgitaar en Erik op drums. Muziek van eigen bodem gebracht met een aanstekelijk enthousiasme!

Popkoor Prestige
Popkoor Prestige Dordrecht is onderdeel van Prestige Vocal Groups, de grootste en meest professionele landelijke popkoren-organisatie van Nederland. Het koor repeteert wekelijks in het Energiehuis om de nieuwste top 40-hits onder de knie te krijgen. Het doel? Concerten met live band onder leiding van dirigent Chiel de Cock. Met ruim 90 koorleden is ieder optreden van Prestige een ware show. Tijdens Dordtse Vrienden Live wordt Prestige begeleid door OMG.

XEROCKS
Xerocks laat zich losjes inpsireren door de 90’s. Het repertoire bestaat uit nummers van Alanis Morissette, Skunk Anansie, Anouk en K’s Choice, maar ook Robbie Williams, Radiohead, Foo Fighters, AC/DC en The Black Crowes. Speciaal voor Dordtse Vrienden Live speelt de band het stevigere werk van eigen bodem. Aanstekelijke rock songs en meezingers gegarandeerd!

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:45

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50!