Afgelast

vrijdag 27 maart 2020

Ntjam Rosie

Nieuw album met warme soul, pop, jazz en r&b klanken

? Let op: Wij volgen de maatregelen op van het RIVM en de Overheid en annuleren alle evenementen tot 1 juni. Het is voor dit concert niet mogelijk gebleken een vervangende datum te vinden. Ticketkopers hebben per e-mail bericht ontvangen.

Geboorteland Kameroen maakt een diepe indruk op Ntjam Rosie. Het land vormt een belangrijke basis voor de muziek van de zangeres. Tot haar negende wordt ze hier geïnspireerd door de trommels, het zingen in de kerk en de onmiskenbare groove. Jaren later in Nederland is het deze inspiratie die haar aanzet om te beginnen aan een album trilogie. Debuutalbum ‘Breaking Cycles’ (2017) zit vol soul, pop, jazz en r&b. Momenteel werkt Ntjam Rosie aan het vervolg ‘Family And Friends’, dat in 2020 uitkomt. Een ode aan haar vrienden en familie, waar ze de laatste jaren steeds meer waarde aan hecht. Dat de triologie moet eindigen in Kameroen staat vast. Terug naar de basis die tevens een passend einde vormt. Maar niet voordat ze Dordrecht in vuur en vlam zet met haar warme klanken.

+ Support Eline Mann
Eline is niet je standaard singer-songwriter, maar een energieke soul zangeres. In 2018 werd ze halve finalist in de Grote Prijs van Nederland, tourde ze met haar band tijdens Popronde door het land en speelde ze in het voorprogramma van Macy Gray in een uitverkocht TivoliVredenburg. Onlangs won ze met haar band de Grote Prijs van Rotterdam 2019. Vorig jaar bracht ze haar single ‘Paint it Black’ uit, deze remake van de bekende Rolling Stones song leverde haar meer dan een miljoen streams op. Dit jaar bracht ze haar langverwachte debuut EP uit. Verwacht energieke r&b en een muzikale knipoog naar de 00’s.

Afgelast

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.