Ntjam Rosie – Bibelot

vrijdag 27 maart 2020

Ntjam Rosie

Nieuw album met warme soul, pop, jazz en r&b klanken

Geboorteland Kameroen maakt een diepe indruk op Ntjam Rosie. Het land vormt een belangrijke basis voor de muziek van de zangeres. Tot haar negende wordt ze hier geïnspireerd door de trommels, het zingen in de kerk en de onmiskenbare groove. Jaren later in Nederland is het deze inspiratie die haar aanzet om te beginnen aan een album trilogie. Debuutalbum ‘Breaking Cycles’ (2017) zit vol soul, pop, jazz en r&b. Momenteel werkt Ntjam Rosie aan het vervolg ‘Family And Friends’, dat in 2020 uitkomt. Een ode aan haar vrienden en familie, waar ze de laatste jaren steeds meer waarde aan hecht. Dat de triologie moet eindigen in Kameroen staat vast. Terug naar de basis die tevens een passend einde vormt. Maar niet voordat ze Dordrecht in vuur en vlam zet met haar warme klanken.

Tickets
Voorverkoop
€ 17,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Ik mis Kameroen soms zo erg dat ik er bijna gek van word. Laatst had ik een optreden buiten. In een heel mooie tuin midden in de stad. Er knetterde brandend hout en die geur bracht me terug naar mijn geboortedorp Sonkoe. Dat soort geuren heb ik nodig om mijn ziel weer op te laden. Maar volgend jaar ga ik weer. Waarschijnlijk. Hopelijk.'
Ntjam Rosie

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.