zaterdag 5 november 2022

Nona

Beleef een avond vol meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove!

Nona is wat je noemt een vrije geest. Een pionier die doet waar ze zin in heeft en de grenzen opzoekt!

De prachtige Brabantse is pas eind twintig, maar heeft de stem van een oude ziel. Doorleefd, rauw maar vooral hartverwarmend. Al van jongs af aan werd haar liefde voor muziek gestimuleerd. Als klein meisje bracht ze veel tijd door in de platenzaak van haar ouders. Liefde voor muziek en zingen is er dus met de paplepel ingegoten.

Voor haar nieuwe album ‘No Tears In My Champagne’ werkte Nona samen met diverse muzikanten en producers, waaronder Benny Sings, Yoda, Lawrence Mace, Wouter Hardy, The Companions en Bud Kolk. Samen creëerde ze een album vol meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove. De nummers op ‘No Tears In My Champagne’ gaan over de liefde in al haar gruwel en glorie: verlangen naar een onbereikbare liefde, afscheid nemen van een relatie en leren van jezelf te houden.

Support Jay Aaron

Jay Aaron zou je weleens gezien kunnen hebben op de SS Rotterdam, diverse hotels, barretjes of op hiphop evenementen. Ook trad hij op met de band Bounze en zijn coverband JayDee & ThaFunk. Jay Aaron is veelzijdig en vertelt verhalen door middel van rap en zang. Een frisse combinatie van Rnb, Neo-Soul and Hiphop vibes. Die combinatie resulteerde in zijn eerste EP ‘SoulFood’

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30