Noah Guthrie (US) + St. Solaire – Bibelot

donderdag 12 december 2019

Noah Guthrie (US) + St. Solaire

Multitalent bekend van Glee en Youtube brengt mix van americana en soul

Een jong multitalent met een uitgebreid cv. De bluesy singer-songwriter staat onder andere bekend als Glee cast lid en Youtube ster. Sinds zijn blues cover op Youtube van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’ is Noah Guthrie een sensatie. Dat het geen eenmalig trucje was laat de zanger zien door zijn deelname aan Glee waar hij Roderick Meeks speelde. In Amerika heeft hij al als support mogen spelen van Ed Sheeran en Selena Gomez. Samen met zijn band brengt hij zijn unieke mix van americana en soul naar Dordrecht. Dit multitalent en rijzende ster is niet meer te stoppen!

+Support: St. Solaire
Pas sinds 2014 begonnen, maar hebben nu al zalen en festivals zoals Tivoli, Doornroosje, Paradiso en Motel Mozaïque gezien. De singles ‘Morning Sun’ en ‘Running’ werden bescheiden streaming hits. St. Solaire is hiermee uitgegroeid tot één van de grootste beloftes van Nederland.
🇼: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.
Tickets
Voorverkoop
€ 15,00

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00
'Noah Guthrie is a rare talent, the kind we need to hear more of.'
Roughstock