Nick Cave Tribute – Bibelot

zaterdag 26 februari 2022

Nick Cave Tribute

Een ode aan een muzikale grootheid
Net bevestigd

Wie de naam Nick Cave hoort denkt aan ‘The Bad Seeds’, aan de Netflix hitserie Peaky Blinders met zijn intro-song ‘Red Right Hand’ of aan hitsongs als ‘Into My Arms’ en ‘O Children’. De jonge gast die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond sex, drugs en rock ‘n’ roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man, waar je geen genoeg van kunt krijgen.

De Nick Cave Tribute band weet als geen ander een dynamiek te creëren zoals the man himself dat altijd doet. Theatraal en bordenvol energie zal deze nieuwe formatie een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als ‘Mercy Seat’, ‘Ship Song’, ‘Deanna’, en ‘Push The Sky Away’. Hoe dan ook staat het garant voor een avond vol spektakel en overgave met je favoriete hits!

+ support: Robby And The Secret

Leadzanger Rob Klerkx startte iets meer dan tien jaar geleden aan het project ‘The Secret’ en sinds dat moment reist de band van Amsterdam tot aan LA en van Seattle naar Nashille om aan hun muziek te werken. Deze muziek is het beste te omschrijven als diep, eerlijk en vol passie. Met een combinatie van alternatieve rock en pop weten ze elke keer weer hun publiek te raken.

Tickets
Voorverkoop
€ 14,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.