vrijdag 10 januari 2020

New Cool Collective

Achtkoppige jazz formatie brengt zijn twintigste album uit

New Cool Collective is al jaren een pionier in de jazz industrie. De achtkoppige, altijd goedgeklede band vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit feest wordt komend najaar voortgezet met de release van het twintigste album én een uitgebreide clubtour. Het collectief tourde over de hele wereld, won diverse awards en en kan festivals als Sziget, Fuiji Rock en Roskilde van zijn lijstje strepen. Op het nieuwe album weet de band het tempo nóg meer op te voeren! New Cool Collective steekt je gegarandeerd aan met zijn unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo.

?: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Meer evenementen zoals deze bezoeken? Ga naar de Wanderlust website.

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50.