Uitverkocht

vrijdag 30 september 2022

NC presents: Hawser (Farewell Show) + DEATHTRAP (Farewell Show) + Voidcrawler (Farewell Show) + Adversary

Northcote presents een afscheid van drie te gekke bands!

‘Why do all good things come to an end?’ – Tien jaren gingen voorbij. Wat begon als een clubje gasten dat als Guns Up! en Rise & Fall (rare combinatie, jawel) wou klinken, groeide uit tot een band die door Europe toerde en drie full lengths uitbracht. Niet de gebruikelijke houdbaarheidsdatum van een Europese hardcoreband.

Wat er in die tien jaar buiten de band gebeurde, nam Hawser binnen de band mee. Elke plaat een reflectie van de ontwikkeling van haar leden in diezelfde periode. Vaker een lelijke reflectie dan een om trots op te zijn. Des te meer vonden de leden van Hawser het prachtig dat haar luisteraars zich in die boodschappen konden vinden.

Onderweg ontstonden in de vriendengroep rondom de mannen van Hawser andere bands. Deathtrap ontwikkelde zich onder een credo van namen van een Power Violence band tot een eigenzinnige hardcore band waarin de grunge en southern rock duidelijk terug te horen is. Niet veel later dook, deels uit leden van Deathtrap, de band Voidcrawler op. Een crossover van hardcore en snoeiharde deathmetal. Bij de eerste show was het gelijk een slagveld. Onder het collectief ‘Lowlands Hardcore’ exporteerde de bands het geluid uit de lage landen door Europa. Hoewel het grote succes uitbleef, hadden de bands een trouwe groep fans.

En nu houdt het op. Hawser, Deathtrap en Voidcrawler geven het stokje over. Geniet nog één keer van een idiote avond met deze drie bands, want daarna is het klaar. De nieuwe zwaargewichten Adversary staan klaar om je te laten horen hoe het nieuwe geluid in Nederland gaat klinken.

Sing along to the songs of love lost, voor de laatste keer. ?

Uitverkocht

Locatie
Power Stage
Deur open
19:00
Aanvang
19:30