Navarone - Bibelot

vrijdag 25 februari 2022

Navarone

Tijdslot 1 | Éen van Nederlands meest veelzijdige rockbands
zitplaatsen


Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Dit evenement is geplaceerd. 
Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Altijd authentiek en vol overgave, de bandleden van Navarone draaien hun hand er niet voor om. Nadat de Nijmeegse rockband in 2019 het succesvolste jaar ooit beleefde met twee volledig uitverkochte clubtours, supports voor Bon Jovi in ’t Goffertpark en Anouk in de Ziggodome én meer dan 35 gespeelde zomerfestivals, staat de band klaar om de draad weer op te pakken. Deze gestage opmars is niet onopgemerkt gebleven; tijdens de pandemie tekende de band bij het grote Sony Music en doken de jongens de studio in met niemand minder dan Gordon Groothedde. Als klap op de vuurpijl bracht de band eerste nieuwe single ‘Can’t Love’ op 28 mei uit. De prognose is duidelijk: Navarone heeft het heden en de toekomst van de rock in de palm van zijn hand.

+ support: Ramkot
Dit drietal uit Belgie weet heel goed de oude rocktradities te vermengen met hun unieke eigen visie. Zo gaan keihard headbangen en een avondje dansen perfect samen. Ramkot is in 2017 ontstaan toen de gebroeders Leyman besloten om Hannes Cuyvers als derde broer te betrekken in hun passie. Nu timmeren de mannen flink aan de weg met veel nieuwe muziek. Begin dit jaar is de band beloond met de titel ‘De Nieuwe Lichting 2021’ door StuBru en zijn ze klaar om dit aan heel Nederland te bewijzen!

Tickets
Voorverkoop
€ 20,00
Mindervalide
€ 20,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
18:30
Aanvang
19:00

coronatoegangsbewijs vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.