Navarone – Bibelot

donderdag 2 december 2021

Navarone

Tijdslot #2 | Éen van Nederlands meest veelzijdige rockbands + support: Money & The Man
Zitplaatsen

Dit is het tweede tijdslot van de avond. Klik hier voor het eerste tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot. Dit evenement is geplaceerd. 
Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Altijd authentiek en vol overgave, de bandleden van Navarone draaien hun hand er niet voor om. Nadat de Nijmeegse rockband in 2019 het succesvolste jaar ooit beleefde met twee volledig uitverkochte clubtours, supports voor Bon Jovi in ’t Goffertpark en Anouk in de Ziggodome én meer dan 35 gespeelde zomerfestivals, staat de band klaar om de draad weer op te pakken. Deze gestage opmars is niet onopgemerkt gebleven; tijdens de pandemie tekende de band bij het grote Sony Music en doken de jongens de studio in met niemand minder dan Gordon Groothedde. Als klap op de vuurpijl bracht de band eerste nieuwe single ‘Can’t Love’ op 28 mei uit. De prognose is duidelijk: Navarone heeft het heden en de toekomst van de rock in de palm van zijn hand.

+ support: Money & The Man

Het Zwolse duo Money & The Man weet sinds 2016 de harten van hun fans te veroveren met intense indie rock & roll en originele garage-blues. Met nummers als “Money No Time” en “… I Wanna Know” blazen de mannen je gegarandeerd omver, dus verwacht veel energie, woede en boven alles een knallende performance.

Tickets
Voorverkoop
€ 20,00
Mindervalide
€ 20,00
Inclusief servicekosten

Locatie
Main Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:45

coronatoegangsbewijs vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.