zondag 31 juli 2022

Mout Bierfestival

BIO MOUT BIERFESTIVAL ?

Tijdens Mout Bierfestival geniet je het hele weekend van authentiek barbecue-food, de beste livemuziek en de lekkerste speciaalbieren van dit moment. Daarnaast maak je kennis met de meest smaakmakende nationale en internationale microbrouwerijen van nu, elk met een bijzonder verhaal en eigen specialiteit.

Duik dieper in de wondere wereld van speciaalbier en krijg de beste tips en tricks tijdens verschillende workshops verzorgd door liefhebbers met verstand van zaken. Gewoon proosten, lachen en een spelletje spelen met je vrienden, familie of collega’s? Ook goed natuurlijk. Welkom op Mout Bierfestival!

MUZIEKJE ERBIJ? OP MOUT BIERFESTIVAL HOOR JE DE MEEST SWINGENDE BOOGIE, SKA, BLUEGRASS EN ROCKABILLY. GENIET VAN EEN KLEURRIJKE LINE-UP OM VAN TE GENIETEN. HET PODIUM WORDT OP ZONDAG ZELFS GEVULD MET LOKAAL TALENT IN SAMENWERKING MET BIBELOT.

LINE-UP

Celeste Liberty – folk/country (14:15 – 14:45)

Celeste Liberty haalt haar inspiratie uit de singer-songwriter-, folk- en country scène.

Artiesten die haar erg inspireren zijn o.a. Taylor Swift, Ed Sheeran, Gabriëlle Aplin, Nina Nesbitt, Angus and Julia Stone, maar ook artiesten als Bob Dylan en James Taylor.

Luuk Geers – singer-songwriter (15:00 – 15:30)
Luuk wil in een intieme setting zo oprecht mogelijk zijn verhaal vertellen. Door middel van pakkende melodieën, klinkend als een mengeling van Jason Mraz, Mumford & Sons en Milow.

Dry Riverbed Trio – rockabilly/country/blues (16:30 – 17:45)

Dry Riverbed Trio uit Dordrecht brengt een krachtige mix van Rockabilly, Country en Blues, die je terugbrengt naar het midden van de 20e eeuw.

De band rondom Dusty Ciggaar blijft hun fans verbazen met hun virtuositeit die ze gebruiken om door hun shows te denderen. De bandleden zijn wel is waar jong, maar aan ervaring ontbreekt het ze niet.

Dusty Ciggaar won op het de Dordtse Popgala 2022 de award voor Beste Muzikant.

Hendrikse – blues (18:45 – 20:00)

De uit Dordrecht afkomstige Rob Hendrikse is een veelzijdig artiest.

Hij staat ook bekend als Fixxxman, is grafisch kunstenaar, ontwerpt logo’s en maakt schilderijen, is daarnaast schrijver en muzikant en frontman van de band Hendrikse, waarmee hij Blues brengt, waarbij invloeden van Country en Symfonische Rock duidelijk aanwezig zijn.

Tickets

Locatie
Wantijpark
Aanvang
13:00