Uitverkocht

zondag 25 juli 2021

Monique Smit + Juf Roos

Hét kinderconcert voor de allerkleinste Dordtenaren
Dordtse Feesten - 1,5 meter show

Iedereen is welkom bij de Dordtse Feesten, dus ook de kleinsten onder ons. Daarom presenteert Bibelot in de middag een compleet programma gericht op kleine rockers en hun ouders/verzorgers. Op het podium van de Energiekade staan Monique Smit en Juf Roos!

Monique Smit
Monique Smit is zowel binnen als buiten de muziekwereld voor kinderen een bekende naam. De Volendamse begon in de kinderwereld als presentatrice in het programma Zapp Kids Top 20. Kort daarna startte ze met haar bekende broer Jan Smit het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, een verzameling educatieve kinderliedjes. Binnenkort dit succesvolle project werkten ze aan een boek, tekenfilms met liedjes, een theatervoorstelling én een CD. Daarna was het tijd voor nieuw werk en begon Monique in 2020 met haar eigen project ‘Kleuterpop’, een album met nieuwe kinderliedjes én een passend boek. Het werk van Monique Smit is enorm populair, zowel bij kinderen als bij hun ouders/verzorgers!

Juf Roos
Kinderprogramma Juf Roos komt nu live naar jou! Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echt Hollandse liedjes voor kleine en grote mensen. Elke dag komt haar buurjongen Gijs langs en samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. Samen beleven Juf Roos en Gijs nieuwe avonturen. Doe je mee?

+ Charlene Sancho (host) & DJ Stayfun

➥ Deze zomer staan de Energiekade en het Wantijpark in teken van de Dordtse Feesten! Diverse organisatoren presenteren een reeks evenementen waarbij aan alle leeftijden is gedacht. Het programma zit vol live muziek, theater én er is een educatief programma. Geniet op een veilige manier van zon, entertainment en live muziek.

Uitverkocht

Locatie
Energiekade
Deur open
13:15
Aanvang
14:15

Geen test nodig

Dit concert vindt in 1,5 meter setting plaats. Er is dus geen test nodig om het concert te bezoeken.