Verplaatst

donderdag 17 december 2020

Michelle David & The Gospel Sessions

Tijdslot #1 | Muzikale kerstshow met een mix van soul, gospel en pop
1,5 meter show

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 16 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum

Dit is het eerste tijdslot van de avond. Klik hier voor het tweede tijdslot. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Michelle David & The Gospel Sessions heeft de afgelopen jaren al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met zinderende liveshows rondom de releases van vier bejubelde The Gospel Sessions-albums. De bandleden hebben hun muziek ‘rhythm & gospel’ gedoopt: een unieke interpretatie van gospel in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat. Michelle David laat zich niet remmen door de crisis en presenteerde tijdens de eerste lockdown dit jaar een bijzondere ‘Sunday Service’ met haar band in Paradiso. Ook verschijnt er op vier december een fonkelend, nieuw kerstalbum genaamd ‘It’s A Soulful Christmas’. Met eigen geschreven kerstnummers biedt het album behalve troost vooral heel veel gezelligheid. De plaat slaat een brug tussen het christelijke kerstfeest en de Amerikaanse interpretatie daarvan. Een concert voor iedere liefhebber die zich helemaal laat meeslepen door de kerstsfeer. Get ready to be gospelized!

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
19:15
Aanvang
19:30

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.