zaterdag 23 oktober 2021

Mell & Vintage Future

Verfrissende rhythm 'n blues met een sprankeltje Adele en Janis Joplin + support: Penny Roox

Wanneer de weg van twee muzikale veteranen kruist met jong, fris talent wordt de ideale combinatie geboren: Mell & Vintage Future. Samen drukt dit Nederlandse trio zich uit in rauwe rhythm ‘n blues en soul met een sprankeltje Adele en Janis Joplin. Nico Brandsen is de muzikant van grootheden als Ilse de Lange, Kane en Jan Akkerman. De drumsessies van Ton Dijkman zijn terug te horen op honderden platen, live is hij te aanschouwen achter Marco Borsato. Nieuwkomer Mell brengt een frisse wind mee als frontvrouw van de formatie. Single ‘Call My Name’ werd veelvuldig gedraaid op de Nederlandse radio en ook het gelijknamige debuutalbum werd succesvol uitgebracht. Geloof er maar aan: dit is de verfrissing waar je naar snakte.

+ support: Penny Roox

Zwoele vintagepop voor dromers. Haar gevoelige nummers zijn geïnspireerd door de 60’s, Elvis Presley en de tragische liefde. Op deze avond neemt Penny Roox je met haar warme, rokerige geluid mee in haar wereld.

Blijf na afloop lekker hangen! DJ Berny speelt nog een aantal lekkere platen om mee na te borrelen!

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30

Testen voor toegang vereist

Voor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .