Martijn Fischer Zingt Hits Van Hazes – Bibelot
Uitverkocht

zaterdag 25 mei 2019

Martijn Fischer Zingt Hits Van Hazes

Een op het lijf geschreven eerbetoon aan Hazes + support: Laura Beekman

Martijn Fischer vertolkt opnieuw de allergrootste hits van André Hazes! Deze Nederlandse volkszanger werd immens populair door zijn herkenbare stem. Hij bracht meer dan 300 verschillende nummers uit op 36 albums. Helaas overleed Hazes in 2004 op 53-jarige leeftijd. Voor acteur en zanger Martijn Fischer begon het Hazes avontuur in 2012, toen hij succesvol de rol van André Hazes vertolkte in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. De musical was ruim twee jaar te zien in het Amsterdamse De La Mar Theater en bracht hem de John Kraaijkamp Musical Award. Ook won hij een Gouden Kalf voor dezelfde rol in de film ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Een eerbetoon aan Hazes is Martijn dus op het lijf geschreven. Verwacht pareltjes als ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’ en ‘Een Beetje Verliefd’.

+Support: Laura Beekman
Deze singer-songwriter is een podiumdier pur sang. Met haar toegankelijke en speelse stijl steelt Laure Beekman de harten van menig popliefhebber. In het huidige seizoen van The Voice Of Holland behaalde Laura een plek in het team van Lil Kleine.

Uitverkocht
Voorverkoop
€ 20,00
Mindervalide
€ 20,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
“Ik houd van zijn muziek en hij was een heel interessante man. Grillig, bevlogen, soms heel plat, maar ook heel romantisch."
Martijn Fischer

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00