Martijn Fischer zingt hits van Hazes – Bibelot

zaterdag 25 mei 2019

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Een op het lijf geschreven eerbetoon aan Hazes

Martijn Fischer komt terug naar Dordt om de allergrootste hits van André Hazes te vertolken. Martijn Fischer is regelmatig te zien op televisie, toneel en het witte doek. Het Hazes avontuur begon voor Fischer in 2012, toen hij succesvol de rol van André Hazes vertolkte in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. De musical was ruim twee jaar te zien in het Amsterdamse De La Mar Theater en bracht hem de John Kraaijkamp Musical Award voor ‘beste mannelijke hoofdrol’. Tevens speelde hij dezelfde rol in de film ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waarmee hij een gouden kalf won. Kortom een eerbetoon aan Hazes is Martijn op het lijf geschreven. Verwacht pareltjes als ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’ en ‘Een Beetje Verliefd’.

Tickets
Voorverkoop
€ 20,00

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00
“Ik houd van zijn muziek en hij was een heel interessante man. Grillig, bevlogen, soms heel plat, maar ook heel romantisch."
Martijn Fischer

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00