vrijdag 30 september 2022

Martijn Fischer zingt Hazes

De beste levensliederen van een Nederlandse volksheld!

Dit najaar zal Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. In maar liefst 13 mooie poppodia verspreid door het hele land slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreed. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan in de poppodia.

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

Martijn Fischer is inmiddels een graag geziene gast op de festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse, Wish Outdoor, Breda Live en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer! Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud.

+ Yentl

Yentl is een artiest en singer-songwriter die woont in Nederland, maar haar muzikale thuis vond in Nashville, TN. Met haar ukulele meandert ze op eigen wijze tussen de gebaande wegen van Country en Pop, met hier en daar een Soulful parallelweg en soms een afslag naar Gospel. Haar sound en songs leveren haar vergelijkingen op met o.a. Sara Bareilles, Brooke Fraser, Cam, Lucie Silvas en Amy Grant. Toch heeft ze een onmiskenbare eigenheid die kwetsbaarheid en eenvoud omarmt, terwijl ze diepgang in balans brengt met catchy melodieën.

Dit mag je niet missen!⁠

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00