zaterdag 29 april 2023

Mark Foggo (UK)

Beleef een unieke avond samen met ska-legende Mark Foggo!

Skabaas Mark Foggo staat wereldwijd bekend als dynamische zanger en podiumartiest. Hij is een van de grootste spelers in de skascene sinds de jaren 80 en staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende skasongs en ongelooflijke skashows met hoge energie. Mark Foggo begon op slechts 14-jarige leeftijd en toerde al ontelbare keren de wereld rond om zijn fans te verblijden met zijn unieke shows!

Het bekendste album ‘Ska Pig’ was een enorm succes bij skafans over de hele wereld en wordt tegenwoordig beschouwd als een klassieker in het genre.

Zijn nieuwste release ‘Live at Fiesta La Mass’ (opgenomen in Frankrijk) is net zo gepassioneerd en energiek als altijd! In veel opzichten maakt hij met deze release de cirkel rond en laat hij zien dat, hoewel trends en tijden zijn veranderd, Mark Foggo’s toewijding aan het spelen van dynamische muziek alleen maar sterker is geworden!

Ⓓ: Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door uiterlijk één week voor het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:30
Aanvang
21:00