Verplaatst

zaterdag 20 november 2021

Magnapop (US)

Succesvolle Amerikaanse rockband speelt nieuw materiaal + support Captain Naysayer
verplaatst naar 26.11.22

DiDit evenement is verplaatst naar zaterdag 26 november 2022. Alle ticketkopers hebben via e-mail informatie ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Het is begin jaren ’90 en de Amerikaanse band Magnapop speelt voor het eerst een aantal festivals in de Benelux, niet wetende dat het succes van de band hier begint… De aanstekelijke powerpop met punkinvloeden slaat in als een bom, waardoor ook de aandacht in het thuisland getrokken wordt. Dit was het startpunt van een intense periode, waarin de groep rondom oprichters Linda Hopper en Ruthie Morris in een paar jaar tijd drie albums opnam. De platen werden geproduceerd door onder andere Michael Stipe, Bob Mould en Geza X. Singles ‘Slowly, Slowly’ en ‘Open the Door’ behaalde hitstatus, maar daarna werd het stil rondom de band. Na twee lange pauzes kwam de originele bezetting in 2012 weer bij elkaar en sloeg de vonk nogmaals over. Met nieuw materiaal op komst lijkt het alsof Magnapop nooit is weggeweest. De band trakteert je op nieuw materiaal, zonder daarbij het oude repertoire te vergeten!

+ Support: Captain Naysayer
Deze jonge Vlaamse classicrockband met Braziliaanse zanger is klaar om hun EP eindelijk live aan de wereld te laten horen. De zes nummers bevatten een mix van groovy en classic rock met duidelijke bluesinvloeden, waaraan je kan merken dat de mannen goed hebben geluisterd naar klassieke voorbeelden als Led Zeppelin en Deep Purple. Laat je dus verrassen door een groep jonge ‘naysayers’ die ouderwets komen knallen!

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00