Magic Sword (US) – Bibelot

zondag 29 september 2019

Magic Sword (US)

Exclusieve show in Nederland van opkomend en mysterieus synthwave trio + support: Red-Eyed Machine

Magic Sword is een mysterieus darkwave trio uit de VS bestaande uit The Keeper (toetsenist en audiovisueel), The Seer (gitarist) en The Weaver (drummer). Niemand kent de echte identiteit van de bandleden. De gemaskerde bandleden met mantels creëren darkwave geïnspireerd op donkere elektronische muziek uit de jaren 80. De muziek krijgt live een unieke beleving door de lichtshow en de invulling van de nummers. Het trio is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de koplopers van de synthwave en is voor het allereerst in Europa te zien met een exclusieve Nederlandse show. Een feest voor alle fans van Carpenter Brut, Pertubator en  synthwave liefhebbers.

+Support: Red-Eyed Machine
Als kind van de jaren 80 groeide Red-Eyed Machine op met tech noir films als ‘The Terminator’, ‘The Running man’ en ‘Robocop’. Geïnspireerd door deze films creëerde hij begin jaren 90 een eigen sound, maar richtte zich later op zijn metal band Onheil. Artiesten zoals Lazerhawk, Mega Drive en Gregorio Franco hernieuwde zijn liefde voor duistere elektronische muziek. Deze avond draait hij een mix van de beste darksynth en synthwave.

Tickets
Voorverkoop
€ 17,00

Locatie
Power Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:00
"Eén van de koplopers uit de opkomende synthwave scene en topper achter de iconische track 'In The Face Of Evil'."
Amok
Zanger en gitarist Onheil

IN BRANDSTOF

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een Jupiler van de tap voor maar €4,50