zaterdag 12 november 2022

Lucky Fonz III

één van Nederlands meest geliefde zangers komt naar Bibelot!

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’.

Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens wordt het voor Lucky Fonz III in 2022 weer tijd om terug te keren naar de clubzalen van Nederland. Met zijn unieke show, die bekend staat om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering. 3voor12 (VPRO) riep Lucky uit tot één van de meest invloedrijke artiesten van Nederland, op basis van zijn live reputatie.

In 2022 verscheen Lucky’s nieuwe album ‘Hemellichamen’: een ontroerende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes. Soms melancholisch, soms extatisch, soms hartverscheurend, soms hilarisch. Een aantal liedjes op ‘Hemellichamen’ staan reeds bekend als live-favoriet, zoals o.a.. ‘Toedeloe’, ‘De Zender’ en ‘Alles om je heen’. Van dit album zullen uiteraard verscheidene liedjes te horen zijn, maar verwacht ook oudere, bekende liedjes van albums als ‘In je Nakie’ en ‘Multimens’. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom, dus komt dat allen zien!

Support door: Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie
Een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij was de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys. Zij drumde samen met Nancy in de Rockbitch-groep pEp!

Tickets

Locatie
Power Stage
Deur open
20:00
Aanvang
20:30