Lucky Blue + Socks;SportsSocks – Bibelot
Verplaatst

zaterdag 7 november 2020

Lucky Blue + Socks;SportsSocks

Gratis concertreeks met veelbelovend talent in Door
1,5 meter show | wordt verplaatst

Door de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus wordt deze show verplaatst. Momenteel wordt er nog gezocht naar een nieuwe datum, zodra deze bekend is kondigen we deze aan op de website en op onze social media.

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze 1,5 meter editie: Lucky Blue en Socks;SportsSocks! In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de capaciteit beperkt. Reserveer daarom vooraf online een gratis ticket.

Lucky Blue

Na stevig te hebben uitgepakt in de Rotterdamse podia en daarbuiten, wordt het tijd dat de Rotterdamse indie-pop formatie Lucky Blue naar Dordrecht komt. De drums, het tempo en de gitaren nemen je moeiteloos mee. Dat blijkt ook wel uit debuutsingle ‘Alone’. Lucky Blue spettert van elk podium en laat zelfs je oma springen!

Socks;SportsSocks
Het indie-ambient-punk vijftal Socks;SportsSocks uit Rotterdam zingt met singles als ‘Afterparty’ en ‘People Get Around’ over het ironische bestaan van een twintiger anno 2020. De band klinkt als een combinatie van Mac Demarco en het Belgische dEUS, maar toch vooral als zichzelf. Met de aanstaande debuut EP ‘People Singing About People’ verwacht Socks’SportsSocks de mens voor zich te winnen.

Verplaatst

Locatie
Door
Deur open
20:00
Aanvang
20:30
'Socks;Sportsocks is de grote belofte voor Popronde 2020.'
Misty Fields
Festival

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.

Steun ons met een donatie

Met jouw hulp blijven we programmeren. Klik op de knop voor meer informatie.