zaterdag 28 november 2020

LUCAS

Poëtische dreampop bestaande uit androgyne klanken
1,5 meter show | GRATIS

Dit concert is zowel fysiek bij te wonen als online te bekijken via een livestream. Het concert duurt een half uur. De gratis livestream is op zondag 6 december vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Facebook. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Lucas Vermeer schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie. Hij vertaalt dit in poëtische dreampop bestaande uit androgyne, innovatieve klanken. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert Lucas een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes. Recent uitgekomen debuut-EP ‘Esthetiek’ bevat lo-fi drums, zangkoortjes en dromerige gitaren. Dit wordt een optreden vol muzikale liefdesfantasiën.

?: Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
12:30
Aanvang
13:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De stoelen zijn per twee opgesteld. Bij het bestellen van een los ticket is het mogelijk dat je naast iemand geplaceerd wordt die je niet kent. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.